Vijf leuke dagjes weg in Nederland


22 maart 2022 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Ontspannen


Dierentuin Bezoeken

Nederland kent veel leuke uitjes. En Nederland ligt om de hoek, dus je hoeft niet ver te reizen om nieuwe dingen te ontdekken. Maar wat zijn de vijf leukste dagjes weg in Nederland? Met het voorjaar voor de deur is dat één van de belangrijkste vragen om te beantwoorden. Klaar om op pad te gaan? We tellen af van 5 naar 1!

5. Beleef een sprookjesachtige dag in de Efteling

De Efteling blijft volgens de honderden bezoekers een sprookje. Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Een dagje Efteling vliegt altijd snel voorbij. Je beleeft het park als een sprookjesachtig verhaal. Het park geeft je nieuwe energie en is geschikt voor het hele gezin. Zeker een bezoek waard dus. Wil je er een sprookjesweekend van maken, blijf dan slapen in het Efteling Hotel. Een aanvulling op de al mooie beleving in de Efteling in Kaatsheuvel.

4. Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

Dit voorjaar nog verkozen tot het populairste dagje uit van Nederland: het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem. In het museum leer je alles over het ambacht als bakker. Kinderen kunnen er een speurtocht doen en zelf aan de slag als bakker! Een unieke en ambachtelijke ervaring! Als je toch in Hattem bent, check dan zeker even of Molecaten Park De Leemkule nog beschikbaar is. Een fantastisch vakantiepark voor jonge gezinnen.

3. ZooParc in Overloon: genieten tussen de dieren

Elk jaar een stukje populairder als dagje weg: ZooParc in Overloon. Je kan er vele dieren vinden en het park is ingericht voor zowel jong als oud. Erg leuk aan ZooParc is dat je op expeditie kunt met minimaal tien personen! Dus neem je hele familie of vriendengroep mee en ga op ontdekking in de dierentuin. Welk dier spot jij als eerste?

2. Avonturenpark Hellendoorn

Een andere topper voor een dagje uit in Nederland is Avonturenpark Hellendoorn. Van de Wild Waterval tot de Balagos achtbaan en de leuke shows met Baba en Bella, het Avonturenpark Hellendoorn is voor iedereen. Er zijn attracties voor jong en oud. Ook als je niet in een snelle achtbaan durft, kan je plezier hebben in dit park.

En de nummer 1 is: Thermen Bussloo

Het populairste dagje uit van Nederland is ongetwijfeld Thermen Bussloo. Het is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo. Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness. Voor een totale ontspanning en een complete wellness beleving kun je overnachten in het luxueuze hotel naast de Thermen. Je hebt dus alle voorzieningen in de buurt voor een dagje ontspanning.

Fijn thuiskomen na een lange energieke dag

Na een dagje weg wil je zorgeloos en rustig thuiskomen. Dit kan met een gietvloer in huis. Een gietvloer wordt naadloos gelegd en is geschikt voor vloerverwarming. Volop genieten dus! Is een gietvloer niks voor je? Ga dan voor epoxy of beton cire.

Comments