De beste cursussen voor in de schoonheidsindustrie


12 oktober 2022 Facebook Twitter LinkedIn Google+ lifestyle


Nagelstyliste Cursus

De beauty- en wellness-industrie groeit snel. Er is geen beter moment geweest om deze industrie in te stappen. Wil je een professional zijn op dit gebied? Dan kun je een aantal cursussen volgen, zoals een nagelstyliste cursus.

 

Cursus nagelstyliste

Een nagelstyliste cursus zoals die van NHA.be, is een must voor iedereen die nagelstyliste wilt worden. Tijdens de cursus nagelstyliste leer je hoe je nagellak, nagellijm en ander gereedschap moet gebruiken. Tijdens deze cursus leer je de basis van nagelverzorging. Als je een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie wilt, is het essentieel dat je deze cursus voltooid.

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren is een eeuwenoude ontharingstechniek die zijn oorsprong vindt in Azië. Het gaat om het gebruik van een enkel stuk katoenen draad om ongewenst gezichtshaar, in dit geval je wenkbrauwen, te verwijderen. Met epileren kun je je wenkbrauwen vormgeven en stylen zonder chemicaliën of wax te gebruiken. 

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is een huidbehandeling die helpt om je huid te reinigen, te versterken en te hydrateren. Gezichtsbehandelingen kunnen worden gedaan door een professional of thuis met behulp van verschillende producten. Een gezichtsbehandeling wordt meestal in twee fasen uitgevoerd: de reinigings- en toning fase gevolgd door het aanbrengen van verschillende vochtinbrengende crèmes of sprays. Sommige gezichtsbehandelingen omvatten extracties en microdermabrasie behandelingen voor exfoliërende doeleinden.

Make-up artist

Make-up artist zijn is een dankbare carrière. Het kan tegelijkertijd lucratief, leuk en uitdagend zijn. De beste manier om op dit gebied aan de slag te gaan, is door een aantal cursussen te volgen en de basisprincipes van het aanbrengen van make-up te leren. Daarna kun je beginnen met het opbouwen van je portfolio door make-up op vrienden en familieleden aan te brengen totdat je genoeg ervaring hebt om te beginnen als freelance artiest of stagiair bij een schoonheidssalon. Als je geniet van wat je doet en meer ervaring wilt met het werken met mensen, dan is make-up artiest misschien wel de juiste keuze voor jou.

Cursus waxen

Waxen is een must als je geïnteresseerd bent in het werken in de schoonheidsindustrie. Deze cursus leert je hoe je op de juiste manier waxr en geeft je ook achtergrondinformatie over de verschillende soorten wax die beschikbaar is.

Comments