Leuke dagjes weg met je vrienden


22 december 2023 Facebook Twitter LinkedIn Google+ onvergetelijk dagje uit,Tips


Leuke dagjes weg met je vrienden

Een dagje uit met vrienden is altijd een garantie voor plezier, gezelligheid en lekker bijkletsen. Maar wanneer je zo’n uitje moet organiseren is het soms lastig om iets origineels te bedenken. Daarnaast moet het geschikt zijn voor iedereen en het ook daadwerkelijk leuk vinden. We geven je een aantal tips voor dagjes uit. Om met een gemengde groep te ondernemen, alleen met de mannen onder elkaar of met een stel vriendinnen. Genoeg keuze, dus er is altijd iets bij wat geschikt is voor jou en je vriendengroep.

Een pretpark is een absolute aanrader

Voel je weer even kind en beleef de wildste avonturen met je vrienden in een pretpark. Plopsaland De Panne is geschikt voor iedereen, ook voor de echte waaghalzen onder ons. Maak een ritje in de meest spectaculaire rollercoaster of zweef in de rondte op een hoogte van bijna 70 meter. Net over de grens bevindt zich de Efteling. Achtbanen in het donker of één waarbij je het niet droog houdt: voor iedereen is er wel een leuke attractie te vinden. Ook wanneer het regenachtig weer is kun je prima in een pretpark terecht omdat er ook veel indoor attracties zijn. En anders neem je voor de hele groep paraplus met opdruk mee. Daarmee houd je het in ieder geval droog.

Sportieve en actieve uitjes

Meet de krachten onderling door de uitdaging met elkaar aan te gaan. Leg de aller moeilijkste hindernisbanen af, rijd een wedstrijdparcours op een elektrische crossmotor of speel Highland games. Niet bang om nat te worden? Bouw samen een vlot en ga daarmee het water op. Leer hoe je de wildernis overleeft wanneer jullie aan het lot worden overgelaten tijdens een survival uitje of bekroon jezelf tot Olympisch kampioen tijdens een tienkamp. Kou tijdens zo’n sportieve dag kan jullie niet deren. Laat voor iedereen mutsen bedrukken waarmee jullie heerlijk warm blijven. Mag het iets minder extreem? Ga dan kleiduiven schieten, laser gamen of probeer te ontsnappen uit een escape room. Zo’n sportief en actief dagje uit wordt natuurlijk afgesloten met een gezamenlijk etentje. Nog energie over? Dan is een kroegentocht een heel strak plan.

Relaxen tijdens een verwendag

Misschien erg voor de hand liggend voor een dagje uit met een vriendinnengroep is een wellness bezoek. Maar het is oh zo fijn om jezelf een dagje in de watten te laten leggen. Je kunt vooraf een aantal arrangementen boeken waarvan je weet dat al je vriendinnen dat heerlijk vinden. Een opgieting met aromatische oliën, een lichaamsmassage of een pakking: het is allemaal even fijn. Tussendoor tijd om alle sauna’s uit te proberen, te ontspannen in één van de baden of relaxen in de hottub. En je hebt natuurlijk de tijd om weer eens lekker met elkaar bij te kletsen, want daar is in het dagelijks leven veel te weinig tijd voor. We hebben het over vriendinnen, maar een wellness resort is natuurlijk ook geschikt voor mannen. Dus met een gemengde groep ook erg leuk als vriendenuitje, helemaal wanneer het een badkleding dag is. Hoeft er zich niemand opgelaten te voelen.

Comments