Gepersonaliseerde bedrijfskleding voor het personeel


31 december 2021 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Kopen


Bezorging aan huis

Voor de meeste bedrijven is het van vitaal belang dat hun personeel herkenbaar is. Kleding speelt hierbij een belangrijke rol. Als een bezorger een pakketje komt afleveren, dan geeft de kleding onmiddellijk aan tot welke leveringsdienst die persoon behoort. Bedrijfskleding is niet alleen handig om het personeel te kunnen herkennen, het is ook veilig voor de klanten zodat ze precies weten met wie ze te maken hebben. Niet alleen dat, maar bedrijfskleding is bovendien een uitstekende aanvulling op de marketing van het bedrijf en het kan helpen om het personeel representatief te maken.

Wanneer heb je bedrijfskleding nodig? 

Er zijn uiteenlopende soorten werkkleding in verschillende bedrijfstakken. In een kantoorwerkomgeving is het meestal niet nodig om speciale bedrijfskleding te dragen. Hoewel kantoorwerk er doorgaans bekend staat om je te houden aan de kledingvoorschriften van de werkplek, is het vaak niet nodig om gepersonaliseerde bedrijfskleding te dragen. Mocht je echter veel reizen voor werk, bijvoorbeeld om klanten thuis te bezoeken, dan is bedrijfskleding noodzakelijk om representatief en herkenbaar over te komen. Op deze manier weten klanten precies voor wie ze de deur open moeten doen en bovendien draagt de kleding bij aan de marketing van het bedrijf. Zoek eens op kleding bedrukken voor het ontwerpen van je eigen bedrijfskleding. Er zijn talloze manieren om werkkleding te ontwerpen die je geheel naar eigen smaak en op maat van jouw bedrijf kunt vormgeven. 

Wil je jouw team winterklaar maken middels een nieuw gepersonaliseerd kledingstuk? Dan is een hoodie een perfect kledingstuk voor gepersonaliseerde bedrijfskleding. Ga direct aan de slag met je eigen ontwerp op Omnishirt.be/hoodie-bedrukken

De verschillende soorten gepersonaliseerde werkkleding

Wil je een unieke vorm van bedrijfskleding, dan zorg je er natuurlijk voor dat de kledingstukken worden bedrukt met het logo van het bedrijf. Het is belangrijk dat je kiest voor de juiste soorten kleding die passen bij de werktaken. Moeten jouw bezorgers door weer en wind pakketjes afleveren? Maak dan gebruik van een waterdichte jas die voorzien is van jouw bedrijfslogo en kleurstijlen die passen bij jouw merk. Staat jouw personeel dagelijks voor de klanten klaar in een elektronicawinkel?  Zorg er dan voor dat ze de keuze hebben uit t-shirts, polo’s en hoodies om naar hun eigen wens jouw merk te vertegenwoordigen. Je kunt zelfs broeken bedrukken met een logo! Gepersonaliseerde bedrijfskleding creëert een gevoel van saamhorigheid onder de werknemers dat zij meenemen in hun dagelijkse werk en bij het bezoeken van de klanten! 

Comments