Tomorrowland Belgium


15 juni 2022 Facebook Twitter LinkedIn Google+ onvergetelijk dagje uit


Tomorrowland België

Niet alleen het grootste festival van België, maar het grootste festival ter wereld strijkt dit jaar weer neer in Boom. Wat hebben we dit dancefestival gigantisch gemist. De vorige edities konden uiteraard niet doorgaan door de lockdowns, maar eindelijk mag het feest deze zomer weer los barsten. Alles wat je over dit festival moet weten, lees je in dit artikel.

Het grootste festival ter wereld

Tomorrowland is één van de bekendste festivals onder alle festivalgangers. Niet alleen in België en Nederland is Tomorrowland bekend, over de hele wereld staat dit festival goed aangeschreven. Jaarlijks komen er dan ook bezoekers vanuit alle hoeken van de wereld om te genieten van het grootste dance festival. 

Dit jaar wordt Tomorrowland gevierd over 3 weekenden. Zo heb je als bezoeker de keuze tussen 3 verschillende edities. Bezoek het festival in het 3e, 4e of 5e weekend van juli. Het festival werd nog nooit zo groots gevierd. Daarom beloofd dit jaar ook het meest spectaculaire event te worden. 

De laatste tickets zijn inmiddels op 7 juni in de verkoop gegaan. Maar, wellicht dat je nog een ticket kunt scoren, gezien de editie deze keer uit 3 weekenden bestaat. Dat betekent dat je 6x zoveel kans hebt om een dagje op Tomorrowland mee te maken. Het is zeker een festival waar je ooit moet zijn geweest. Niet alleen voor de muziek, maar ook voor de beleving en de sfeer eromheen. 

De line-up

Aangezien Tomorrowland zo’n groot festival is, wil natuurlijk elke artiest hier optreden. Het zegt namelijk wel iets als je voor dit festival mag performen. Er staan dan ook echt de meest grote artiesten op dit grote dance festival. Je kunt namen voorbij zien komen als Afrojack, Armin van Buuren en Reinier Zonneveld. Dat is een greep uit de mainstage op vrijdag 15 juli. 

Sunnery James en Ryan Marciano zijn bijvoorbeeld een duo die zaterdag de 16e het dak eraf gaan blazen. Zondag 17 juli is het de beurt aan Lost Frequencies en Martin Garrix. Alleen op de mainstage komen er dus al gigantische namen voorbij in het eerste weekend van Tomorrowland. Laat staan wat de andere twee weekenden nog voor je in petto hebben. 

De vrijdag wordt opnieuw afgetrapt met Armin van Buuren. Gevolgd door onder andere Lost Frequencies en Steve Aoki. Zaterdag staan wederom Sunnery James en Ryan Marciano de mainstage op z’n kop te zetten. Zondag kun je genieten van Da Tweekaz en Martin Garrix. Ook het tweede weekend beloofd dus veel goeds qua muziek. Laat staan wat er op alle andere stages nog voorbij komt qua muziek genres en artiesten. 

Op vrijdag 29 juli staan Tiësto en Yellow Claw klaar om het dak eraf te blazen. Zaterdag staan Afrojack en Lucas & Steve onder andere op het podium. Zondag wordt de mainstage afgesloten door grote namen als Lost Frequencies en Nicky Romero. 

Met al deze artiesten is het natuurlijk wel een hele klus om het juiste weekend te kiezen. Het liefst ga je natuurlijk los op de hits van al deze grootheden in de dancewereld. Fans van Armin van Buuren en Lost Frequencies hebben bijvoorbeeld meer geluk. Deze artiesten keren een paar keer terug naar dit festival, waardoor je dubbel zoveel kans hebt om bij het optreden aanwezig te zijn. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een weekend op Tomorrowland door te brengen, net zoals op elk ander groot festival. Je verblijft dan op de Dreamville, een soort dorp dat gecreëerd is voor alle festivalgangers die een weekend in Boom willen blijven. Je kunt hier genieten van lekker eten en hopelijk tussendoor een aantal uren slaap pakken. Mocht je Tomorrowland bezoeken is het natuurlijk verleidelijk om meteen een vol weekend te gaan. De Dreamville is ook zeker de ervaring waard, dus laat niet op je wachten en doe je best om nog tickets te scoren voor deze editie! 

Meer inspiratie nodig? Kijk eens naar deze festivals! 

Comments