Vier de zomer met o.a. The Rolling Stones!


24 mei 2022 Facebook Twitter LinkedIn Google+ onvergetelijk dagje uit


The Rolling Stones 2022 Europe Tour

Het is weer tijd voor een dagje uit. Gelukkig mag het allemaal weer en kunnen we de agenda vol plannen. Het ene weekend een festival, het andere weekend naar de kermis en tussendoor nog naar een concert. Het is allemaal weer mogelijk, dus dan moeten we het er ook flink van nemen. Er is deze zomer gelukkig weer genoeg te doen in België, met als klapper op de vuurpijl The Rolling Stones komen naar Brussel. Kom er alles over te weten in dit artikel.

The Rolling Stones

Op maandag 11 juli is het dan eindelijk zover. The Rolling Stones staan in Brussel op de planken. Dit concert wordt gehouden ter ere van hun 60-jarige bestaan. De tour luidt dan ook ‘Sixty Stones Europe 2022’. Hierbij gaan ze verschillende steden langs om hun lange bestaan te vieren met de fans wereldwijd. Brussel is één van de steden waar ze het publiek uit hun dak laten gaan. 

Zorg snel dat je de tickets scoort van The Rolling Stones voordat ze uitverkocht zijn! Het is toch iets wat je niet vaak in je leven mee zult maken. Laat deze kans dan ook niet aan je voorbij gaan, want dit mag je niet missen. Zorg dat je snel de tickets bemachtigt, want anders moet je wellicht uitwijken naar een van de andere Europese steden. The Rollings Stones komen ook in Amsterdam. Zo wordt het concert natuurlijk heel wat duurder. 

Rock Werchter

Als je nog wat geld over hebt na het scoren van de tickets van The Rolling Stones, is Rock Werchter aan te raden. Dit is echt een festival voor jou, als je fan bent van The Rolling Stones. Net als de band is dit festival ook erg veelzijdig. Het is één van de grootste rockfestivals in België, die ook popmuziek goed weten te combineren. Het festival vindt plaats van 30 juni – 3 juli en bestaat uit maar liefst 4 podia. 

Op het festival zijn onder andere Pearl Jam en de Red Hot Chilli Peppers te bewonderen. Hier wil jij uiteraard een dansje wagen. Wees er snel bij, want het kan zomaar zijn dat de tickets al uitverkocht zijn. Probeer deze dan van iemand over te kopen, want het is echt een festival die niet op jouw agenda mag ontbreken deze zomer. 

Rock Werchter won eerder al een award voor ‘Best Festival’. Het kopen van de tickets is het dus dubbel en dwars waard. 

W-Festival

Uiteraard hoeft een dagje uit ook niet veel geld te kosten. Je kunt namelijk ook voor een lekkere strandwandeling gaan. Oostende leent zich daar perfect voor. Ga bijvoorbeeld ‘s middags al lekker op het strand liggen en sluit de dag af met een strandwandeling. Je kunt lekker uitwaaien en het kan ook nog eens heel romantisch zijn. 

Ben je toch liever aan het feesten en swingen? Dan is er van 24 tot en met 28 augustus het W-festival. Deze wordt ook op het strand in Oostende gehouden. De tickets zijn wel aan de dure kant, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Er komen namelijk gave artiesten, die jou van een leuke dag kunnen voorzien. De eerste dag staat bijvoorbeeld Fiction Factory op de mainstage. 25 augustus kun je onder andere genieten van muziek van Soulsister en Squeeze. Een dag later komen The Proclaimers langs, samen met Alphaville en Jo Lemaire. Het festival wordt afgesloten met optredens van onder andere Cock Robin, UB40 en Deacon Blue. 

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke festivals, concerten en andere dagjes weg te plannen deze zomer. Laat je ons weten naar welk festival of concert jij gaat? Wij zijn nu al benieuwd!

Comments